Kontorsprylar som gör kollegorna avundsjuka – måste-ha-lista!

Kontorsprylarna som får kollegorna att tappa hakan

Kulspetspennor och kaffefilter i all ära – för att imponera på skrivbordsgrannen krävs ballare grejer än så. Vi har listat prylarna med högst wow-faktor i materialskåpet.

wowprylar_wow

För DJ-looken

Ett riktigt bra headset är viktigt för dig som pratar mycket i telefon och gillar att lyssna på musik när du arbetar. Med Jabra Move Bluetooth blir upplevelsen något extra, dessutom är de bra mycket coolare än de gamla vanliga hörsnäckorna.

wowprylar_megamaster

För ballare magneter

Har du ett konstnärligt sinne är det både roligare och häftigare att kunna skapa sina magneter själv. På Magnetband Legamaster kan du rita eller skriva precis vad du vill.

 

För megasnabbt skannande

Ett block med papper som gör det enkelt att fixa snygga digitala versioner av anteckningar – låter inte så dumt, va? Mörka linjer skapar ett stökigt och svårläst intryck när anteckningarna fotograferas eller skannas, i Whitelines Link block är linjerna vita. Genialiskt! Ännu enklare blir det om du också skaffar appen som hör till – fota, fixa, dela. Klart!

 

wowprylar_standup

 

För skönaste arbetsställningen

Att det är bra att stå upp och arbeta är redan gammalt. Med en ståmatta under fötterna vill du inte göra något annat. Ergonomiska mattan StandUp! har en extra tjock och mjuk kärna och fördelar belastningen för fötterna. Obs! Stor risk för avundsjuka kollegor.

 

wowprylar_airduster

För den kluriga städningen

De flesta kontorsprylar har ytor som är svåra att komma åt – och där smutsen lagrar sig. Tryck bort skiten med hjälp av Office Depots air duster. Pfft pfft och tangentbordet är hur rent som helst.

 

 

 

wowprylar_frixion

 

 

För dig som vill göra det omöjliga

Kan vi komma överens om att det inte går att sudda bort något som är skrivet med kulspetspenna? Nej, det kan vi inte! Med Frixion-pennorna går det nämligen alldeles utmärkt att både skriva och sudda – i alla fall om du gör det inom två år. Därefter är bläcket permanent.

 

Text: Johanna Paues.  Foto: Office Depot

 

På jakt efter kontormöbler

(Visited 2 303 times, 1 visits today)

RELATERAT INNEHÅLL

första hjälpen

5 steg till en säkrare arbetsplats

Aldrig mer sladdtrassel

Aldrig mera sladdtrassel – expertens supertips

Bli mästare i laminering

Så vinner du första pris i laminering